Utendørs øvelse

Vi prøver oss med utendørs øvelser før 17. mai. Mer informasjon om spilling på 17. mai kommer. Før øvelsen er det veldig viktig at alle setter seg inn i de retningslinjene som er satt for korpsøvelser ved å lese veilederen og plakaten fra Norsk musikkråd som det er lenket til på denne siden. (Trykk på “informasjon om smittevern” i menyen på høyre side.)

Plakaten er forenklet, så det er veldig viktig at alle leser hele veilederen som det er lenket til.

Norsk musikkråd: Smittevern for musikkøvelser.
Syke personer skal ikke delta på musikkøvelser. Ingen fysisk nærkontakt mellom personer. Ikke rør andres instrumenter, utstyr eller mikrofoner. Bli enige om hvem som skal benytte felles utstyr som piano og miksepult. Husk god håndhygiene og oppsamling av kondens. Delt utstyr som piano, miksere og slagverksutstyr må desinfiseres før og etter bruk.
Følg med på gjeldende begrensning for gruppestørrelser. Sett deg inn i smittemåte og symptomer. Bruk øvingslokaler som har nok plass.
musikk.no/smittevern
Plakat fra Norsk musikkråd om smittevern

Dato

13. mai 2020
Expired!

Tid

19:00

Mer informasjon

Informasjon om smittevern
Kategorier
Informasjon om smittevern

Kjeks?

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen.

Du finner mer informasjon i personvernpolicyen.

COVID-19

Grunnet utbruddet av det nye koronaviruset har en rekke arrangementer og øvelser dessverre blitt avlyst for å begrense smittespredning.

Det har blitt etablert en informasjonsside her på hjemmesiden vår for å holde medlemmer og tilhørere orientert om situasjonen. 

Dette vinduet åpnes ikke igjen etter du lukker det, men det vil alltid være et mindre vindu synlig på nettsiden i denne perioden.