Øvelse

Fast onsdagsøvelse.

Dette er lagt inn i kalenderen som et gjentakende arrangement, og det vil derfor se ut som om det er øvelser på onsdager der det ikke skal være øvelser (f.eks ved offentlige høytidsdager). Vennligst se Spond for korrekt informasjon om dette.

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

8. april 2020

Tid

19:15 - 22:00

Sted

Blackbox, Vestsiden skole
Grønstensgate 1
Kategorier

Dirigenter

 • Egil Lysebo
  Egil Lysebo
  Dirigent

  Egil Lysebo har siden 2013 vært dirigent for Vestsidens Musikkorps. Han bor i Sandefjord og har siden 1984 jobbet som musikkpedagog, trompetist og dirigent. Til daglig er han leder for musikkavdelingen ved Sandefjord videregående skole.

  Egil har sin utdannelse fra USA. Han tok en musikklærer-bachelor ved St. Olaf College (Minnesota) og senere mastergrad i dirigering ved Northwestern University (Illinois). Der studerte han også trompetspill med Vincent Cichowicz.

  Han har dirigert alle typer orkestre og ensembler men mest erfaring med korps. Da han var dirigent for Sande og Mosserød skolekorps ble de norgesmestere i 1. divisjon tre år på rad. Som trompetist vokste Egil opp i miljøet rundt Nanset blåseensemble. Han har vært medlem av Telemark messingensemble og spilt mye med Vestfold Symfoniorkester. Han hadde også i en årrekke dirigentansvaret for Regionkorpset i Sør.

Neste Forekomst