Timeplan

Fredag

-
Øvelse
Øvelse i Trondheim før NM. Mer informasjon kommer
Dirigenter
Egil Lysebo

Lørdag

13:22 - 13:45
Vi spiller på NM
Vestsidens Musikkorps spiller i 3. divisjon på NM janitsjar. Tidspunktet er foreløpig.
Dirigenter
Egil Lysebo
Egil Lysebo
Egil Lysebo
Dirigent
Egil Lysebo har siden 2013 vært dirigent for Vestsidens Musikkorps. Han bor i Sandefjord og har siden 1984 jobbet som musikkpedagog, trompetist og dirigent. Til daglig er han leder for musikkavdelingen ved Sandefjord videregående skole. Egil har sin utdannelse fra USA. Han tok en musikklærer-bachelor ved St. Olaf College (Minnesota) og senere mastergrad i dirigering ved Northwestern University (Illinois). Der studerte han også trompetspill med Vincent Cichowicz. Han har dirigert alle typer orkestre og ensembler men mest erfaring med korps. Da han var dirigent for Sande og Mosserød skolekorps ble de norgesmestere i 1. divisjon tre år på rad. Som trompetist vokste Egil opp i miljøet rundt Nanset blåseensemble. Han har vært medlem av Telemark messingensemble og spilt mye med Vestfold Symfoniorkester. Han hadde også i en årrekke dirigentansvaret for Regionkorpset i Sør.
Stikkord:

Dato

27. mars 2020 - 29. mars 2020

Tid

All Day

Mer informasjon

Om arrangementet

Sted

Trondheim
Kategorier
Om arrangementet

Dirigenter

 • Egil Lysebo
  Egil Lysebo
  Dirigent

  Egil Lysebo har siden 2013 vært dirigent for Vestsidens Musikkorps. Han bor i Sandefjord og har siden 1984 jobbet som musikkpedagog, trompetist og dirigent. Til daglig er han leder for musikkavdelingen ved Sandefjord videregående skole.

  Egil har sin utdannelse fra USA. Han tok en musikklærer-bachelor ved St. Olaf College (Minnesota) og senere mastergrad i dirigering ved Northwestern University (Illinois). Der studerte han også trompetspill med Vincent Cichowicz.

  Han har dirigert alle typer orkestre og ensembler men mest erfaring med korps. Da han var dirigent for Sande og Mosserød skolekorps ble de norgesmestere i 1. divisjon tre år på rad. Som trompetist vokste Egil opp i miljøet rundt Nanset blåseensemble. Han har vært medlem av Telemark messingensemble og spilt mye med Vestfold Symfoniorkester. Han hadde også i en årrekke dirigentansvaret for Regionkorpset i Sør.